Trends voor de herfst/winter

Trends voor de herfst/winter

De trends die we de laatste jaren zien op de de rode loper en in de ontwerpstudio’s blijven zich ontwikkelen. Er zijn een paar nieuwe thema’s, maar voor het grootste deel, de stijlen die het meest populair zijn geweest, zoals hoepel oorbellen, charme kettingen, schakelkettingen en parels die allemaal terug zijn deze de herfst/winter 2020-2021.

Hier komen de nieuwste trends voor de aankomende herfst/winter:

Parels:

Parels hebben zich ontwikkeld tot een van de meest populaire trends voor 2020. We zagen dit thema voor het eerst het afgelopen voorjaar al verschijnen. Sindsdien zie je het steeds vaker voorbij komen en het is een super gave trend.

Chain ketting:

Van langwerpige rechthoekige en ovale schakels tot verstrengelde stijlen, chain kettingen blijven populair. Je hebt ze in veel soorten stijlen, maten en prijzen. Kettingen variëren van kort tot lang en van vrouwelijk tot stoer en grof. Witte diamanten en accenten geven deze looks een elegante uitstraling, terwijl zwarte diamanten en zwarte afwerkingen hen een chique rock and roll ’80s gevoel geven. Je ziet ze vaak ook gecombineerd met andere stijlen dat een deel van een armband bijvoorbeeld een chain is en het andere deel een parel is.

Charmes ketting

Symbolen van geluk, liefde en spiritualiteit zijn even sterk als altijd. Deze trend is al een paar jaar populair en heeft nog niet zijn hoogtepunt bereikt. Het lijkt erop dat charmes als chocolade zijn; je blijft meer willen. Het is een super leuke trend en idee, want zo kan je je sieraden helemaal personaliseren en naar je eigen smaak maken en zo blijven ze altijd uniek.

Ronde sieraden

Weet je nog dat hoepels vroeger in en uit de trends gingen? Deze keer blijven ze wel hangen. Het zijn meestal grote ronde oorbellen en maken echt een statement. Ze maken je look net wat meer bijzonder en minder saai bijvoorbeeld.

Diamant

Diamanten

Diamanten zijn nooit saai, ze geven je look net iets meer en passen bij heel veel. Ze kunnen je outfit juist stoer maken of juist heel vrouwelijk en klassiek, ligt er aan waar je ze mee combineert. Diamanten hoeven ook niet altijd super duur te zijn, want je hebt ook nep diamanten en je hebt echte en de echte zullen een heel stuk duurder zijn dan de neppe natuurlijk, maar dat hoeft niet altijd minder mooi te zijn.

Zoals je hoort zullen er veel verschillende stijlen van sieraden te zien zijn deze herfst en winter. Er zal voor ieder dus wel wat leuks tussen zitten en zo niet, je hoeft je natuurlijk niet aan de trends te houden als je dat niet wilt, draag wat jij leuk vindt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *